Vihdoin alkaa tauti helpottamaan. Sain vielä antibiootin lisäksi alkuviikosta avaavan astmasuihkeen koska keuhkoista kuuluu jotain epämääräistä vinkumista. Nyt tuntuu että hengitys kulkee suhteellisen hyvin. Olenkin käyttänyt hyväkseni jaksamistani ja siivoillut kotia. Miehenkin on kiva tulla kotiin kun koti on siisti ja ovella on vastassa ihmisen näköinen nainen eikä mitään pystyyn nostettu ruumis.

Siivoamisen lomassa huomaan suunnittelevani asioita jo ihan vähän etukäteen. Tämän sohvan kun vie pois ja hankkii tilalle pinniksen ja ison nojatuolin niin saa tehtyä vauvalle oman nurkkauksen makuuhuoneen kulmaan, nojatuolissa on sitten kiva imettää. Olohuoneesta pitää vaan tuoda jalkalamppu siihen tuolin viereen. Ja makuuhuoneen ikkunan alla olevan arkun tilalle saisi hyvin hoitopöydän..

Ihaninta tietenkin olisi jos saisimme muutettua isompaan asuntoon, niin että vauvalla olisi oma huone. Vaikka alkuun toki vauva varmasti nukkuukin meidän makuuhuoneessa. Ollaan katsottu myynnissä olevia asuntoja jo useamman kuukauden ajan (siis jo ennen kuin koko lapsiasia oli edes ajatuksissa) mutta vielä ei ole sellaista helmeä osunut eteen, että olisimme muuttanut. Asunnon pitäisi olla muuttovalmis, koska miehellä on remonttipeukalo aivan keskellä kämmentä.

Nooh, taas menen hieman asioissa edelle...